Friday, 2024-03-29, 1:01 PM
 
Main Registration Login
Welcome, Guest · RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Games » GTA 4 » Despre GTA 4
Despre GTA 4
torrentzDate: Wednesday, 2008-08-06, 2:02 AM | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Messages: 1
Reputation: 0
Status: Offline
Grand Theft Auto IV, cunoscut si ca GTA IV sau GTA 4, este al 11-lea din seria Grand Thef Auto, anuntat de catre Rockstar Games, ca fiind lansat prin Februarie-Aprilie 2008 pentru Playstation 3 si Xbox 360. Jocul se desfasoare in Liberty City, bazat pe orasul New York. GTA IV ruleaza pe motorul Rage, jocul fiind scris de catre Dan Houser.1
Prima prezentare a fost lansata in Martie 2007, in care apare Niko Bellic, protagonistul principal al jocului, cu un monolog scurt, `viata este complicata, am eliminat oameni, vandut oameni. Poate aici lucrurile vor sta altfel`. In prezentare apar locuri din New York, incluzand Times Square, statuia libertatii si Empire State Building.
A doua prezentare a aparut in luna Iunie 2007, si incepe cu o filmare din aer al Liberty City, dupa care apare Niko. De asemenea este introdus si personajul Roman.
A treia prezentare a fost lansata pe data de 6 Decembrie, si il prezinta pe Niko ajungang in Liberty City, fiind intampinat de Niko, varul lui. Se prezinta ideea ca Roman se ascunde de gangsteri, iar Niko se va alatura acestui grup.
Pana acum ce se cunoaste despre subiectul jocului este ca Niko este chemat de catre Roman in Liberty City, dar prezentarea lui Roman, nu este identica cu realitatea, el afirmand ca el o duce bine, cu mai multe femei, masini, dar defapt el a inceput o afacere cu taxiuri. Roman este singura persoana pe care Niko il stie din Liberty City, si descopera ca Roman are o gramada de dusmani care sunt pe urmele lui din cauza datoriilor. El defapt l-a chemat pe Niko sa-l ajute in aceasta problema
 
torrentzDate: Wednesday, 2008-08-06, 2:04 AM | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Messages: 1
Reputation: 0
Status: Offline
Cum vi se pare Grand Theft Auto IV?
 
Forum » Games » GTA 4 » Despre GTA 4
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: